Vad gör Spisek?

Spisek är en rikstäckande organisation för samverkan inom restaurangbranschen. Vi är den enda medlemsorganisation som jobbar specifikt med pizzerior, kvarterskrogar, lunchrestauranger och gatukök.


Om oss

Spisek är en av Nordens största organisationer för samverkan inom restaurangbranschen. Vi är den enda organisation som jobbar specifikt med pizzerior, kvarterskrogar, lunchrestauranger och gatukök.

Vi startade i Haninge i södra Stockholm 2015. Det började med att jag hjälpte en kollega vars släkting som hade cirka 22 restauranger och caféer och som ledsnat på att betala för mycket till grossister och banker. Idag stöttar vi närmare 800 småföretagare med att öka sin lönsamhet.

Vi hjälper dig att sänka dina kortavgifter och försäkringspremier med mer än hälften.  

Jag brinner för att hjälpa småföretagare. Många av våra medlemmar har många gånger svårt med språket, andra gånger har de ett stort förhandlingsunderläge mot banker och försäkringsbolag.

Ett vanligt exempel är företagare som först tar kontakt med en försäkringsbolag och får ett pris. Sedan kontaktar de oss och får ett mycket bättre pris. Samman sak gäller med banker och leverantörer.

Jag vill att våra medlemmar ska ha samma möjligheter och fördelar som andra och inte råka illa ut bara för att de inte kan språket lika bra eller är oerfarna företagare.

Kom i kontakt

Kontakta oss

logo small